1oς Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει τον 1ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων, προκειμένου να ενισχύσει και να υποστηρίξει τους φοιτητές και απόφοιτους του Ιδρύματος στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και στην ανάληψη επιχειρηματικής δράσης.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των επιχειρηματικών ιδεών και σχεδίων ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2011. Τα έντυπα υποβολής θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση moke@uth.gr, με τίτλο «1ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας», το αργότερο μέχρι τις 24:00 της 30ης Σεπτεμβρίου 2011.
Εδώ μπορείτε να βρείτε το Αναλυτικό Τεύχος Όρων του Διαγωνισμού:

www.moke.uth.gr/ANALYTIKO_TEYXOS_ORON.pdf

Έντυπα Υποβολής

Για την υποβολή των επιχειρηματικών ιδεών θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το έντυπο υποβολής επιχειρηματικής ιδέας (το οποίο μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο), ενώ για την υποβολή του επιχειρηματικού σχεδίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα από τα τρία υποδείγματα που διατίθενται στους παρακάτω συνδέσμους:

Αφήστε ένα σχόλιο

Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να υποβάλετε κάποιο σχόλιο.