Ημέρα Σταδιοδρομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργάνωσαν ‘’Ημέρα Σταδιοδρομίας’’ την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, από τις 10.30 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στο αίθριο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Βόλο.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η άμεση επαφή των τελειόφοιτων και των απόφοιτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς, αλλά και εταιρείες που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, δόθηκε η δυνατότητα στους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να ενημερωθούν για τις προοπτικές επαγγελματικής τους αποκατάστασης και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετείχαν (ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες: Accenture Hellas, TUV Austria Hellas, Coca Cola 3E, Pepsico Tasty, Alfa Seeds κ.α.). Επίσης, οι παρευρισκόμενοι άφησαν  βιογραφικά σημειώματα στους εκπροσώπους των εταιρειών που τους ενδιέφεραν,  ενώ οι εκπρόσωποι είχαν την ευκαιρία να κάνουν και μερικές ερωτήσεις στους ενδιαφερόμενους (μίνι συνεντεύξεις) σχετικά με τη δυνατότητα πραγματοποίησης Πρακτικής Άσκησης ή άλλης μορφής απασχόλησης στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Για την πληρέστερη ενημέρωση των φοιτητών και των αποφοίτων, ορισμένες εταιρίες παρουσίασαν συνοπτικά τη δραστηριότητα τους σε παράπλευρη αίθουσα.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την αφίσα της ‘’Ημέρας Σταδιοδρομίας’’ και τον Κατάλογο των εταιρειών που συμμετείχαν :

Αφίσα Ημέρα Σταδιοδρομίας

Κατάλογος συμμετεχουσών επιχειρήσεων